Szállítási feltételek

Vásárlás a helyszínen:

Minőségbiztosítási okokból társaságunk csak előre regisztrált magánszemélyeket, valamint érvényes adószámmal rendelkező cégeket, egyéni- és társas vállalkozásokat tud kiszolgálni. Regisztrálás a telephelyünkön és a webáruházunkban. Személyes vásárlás esetén kérjük minden esetben érdeklődjön az aktuális árukészletről.

A megrendelt termék és a házhozszállítás díjának fizetésének módja.

A megrendelt termék fizetése történhet banki átutalással, készpénzzel és bankkártyával a futárnál, csomagponton, csomagautomatánál, vagy budapesti telephelyünkön.

A fizetendő összeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz!
A csomag tartalmazza a megrendelt terméket, a termék értékéről és a szállítási díjról kiállított számlát. Kérjük a csomagot a kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjen megvizsgálni és esetlegesen a terméken észlelt sérülésről, hiányosságról vetessen fel jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot.
Utólagosan jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Személyes átvétel.

Nyitvatartási időben a megrendelt termékek átvehetőek a 1139 Budapest, Fáy u. 20. (ESMA telep 6-os raktár) címen.


FOXPOST átvételi lehetőség

A megrendelt termékek FOXPOST csomagautomatában is átvehetőek. Megrendeléskor kérjük vegye figyelembe, hogy az automatába rendelhető maximális méret 60 cm x 36 cm x 61 cm.

A csomag küldésének díja bruttó 990,- Ft. Bruttó 30.000,- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan.

További részletek itt találhatók.


Easybox átvételi lehetőség

A megrendelt termékek Easybox csomagautomatában is átvehetőek.

A csomag küldésének díja bruttó 990,- Ft. Bruttó 30.000,- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan.

További részletek itt találhatók.

MPL Posta Pont és csomagautomata átvételi lehetőség

A megrendelt termékek MPL Posta Ponton és csomagautomatában is átvehetőek.

A csomag küldésének díja bruttó 990,- Ft. Bruttó 30.000,- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan.

További részletek itt találhatók.

Házhozszállítási információk.

A megrendelt termékeket 1 - 4 munkanapon belül futárszolgálattal szállítjuk ki az előre megadott címre. A csomagokat munkanapokon kézbesítjük 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben a megadott időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként megadhatja munkahelyi címét is.
A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg, utána az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A kiszállítási díjak utánvétes készpénzes fizetésnél Budapesten bruttó 1390,- Ft, vidékre bruttó 1390,- Ft. Bruttó 30.000,- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan.

Házhozszállítási díjszabása.

A termékek megrendelésekor ha kiszállítást kér, akkor a megrendelési visszaigazoláson külön tételként feltüntetjük a kiszállítási költséget. A kiszállítási díjak utánvétes készpénzes fizetésnél Budapesten bruttó 1390,- Ft, vidékre bruttó 1390,- Ft. Bruttó 30.000,- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan. Fenntartjuk a termék tulajdonjogát mindaddig, amíg a Vevő a vételár teljes összegét valamint a házhozszállítási díjat hiánytalanul meg nem fizette, tehát a tulajdonjog a Vevőre a vételár és a házhozszállítási díj hiánytalan megfizetése után érvényesül.

Csomagok átvételével kapcsolatos tudnivalók.

Kizárólag csak abban az esetben rendelje meg a kiválasztott terméket, amennyiben a csomag átvételekor annak ellenértékét ki tudja fizetni a futárnak! Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítási díj költségét a megrendelőre terheljük.
A csomag újra küldésére csak az ellenértékének előre történő átutalása esetén kerülhet sor!